27 januari 2018

122: I startgroparna (35 av 365)


Startade upp den här dagen och helgen med att ställa klockan en bra bit före soluppgången. Packade fotoryggan redan igår kväll och laddade kaffebryggaren. När klockan ringer sådana mornar känns det aldrig som en bra ide. Men jag står emot den första känslan och kliver upp så ångrar jag mig aldrig någonsin i efterhand. Det är något magiskt och energigivande med att ge sig ut i mörkret och ta sig till en plats vid havet för att se solen sakta gå upp. Tröttnar aldrig och är så glad över att vara lyckligt lottad att bo i en oerhört vacker trakt. Nu är jag redo för vad som än kan möta mig den här dagen :)

7 kommentarer:

 1. Så vackert och fint komponerat! :)

  SvaraRadera
 2. Vacker bild! Jag önskar att jag kunde göra det! Ställa klockan och ge mig ut för att få fotografera de tidigare morgontimmarna men än har det aldrig hänt! Men så länge önskan och hopp finns kanske det finns en chans! :)

  SvaraRadera
 3. Vacker vy där vid havet. Brukar göra så också, men det är lite långt till havet så jag håller till godo med mina favoritplatser i närmiljön.

  SvaraRadera
 4. Vackert! Morgnarna är fina :)

  SvaraRadera
 5. Men åh så kul och läsa dina rader. Precis just så gör maken och jag. Ställer klockan, packar foto- och fikarygga och när klockan ringer så känns det segt MEN som du skriver... Man ångrar sig aldrig att man tog sig upp och iväg. Jag längtar så mycket efter våren då vi så ofta vi kan tar oss ut i naturen. Superfin bild och härlig läsning :)

  SvaraRadera
 6. Fina trädsilhuetter, fint ljus. Morgnarna är bästa tiden på dagen, men visst tar det emot lite att starta medan det ännu är mörkt :)

  SvaraRadera